News

News Card
4η Διακρατική Συνάντηση και 2η εκπαιδευτική δραστηριότητα του Έργου EUPA_NEXT
Tuesday, 6 June 2017

Type: European Projects News
Project: Validation of formal, non formal and informal learning: The case study of Administration Personnel

Πραγματοποιήθηκε η 4η Διακρατική Συνάντηση και η δεύτερη εκπαιδευτική δραστηριότητα του Ευρωπαϊκού Έργου EUPA_NEXT στη Βαλένθια της Ισπανίας. Η συνάντηση διήρκεσε συνολικά 2 ημέρες και η εκπαιδευτική δραστηριότητα 5 ημέρες, ενώ και οι δύο φιλοξενούνται από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης CIPFP Misericòrdia, που είναι ένας από τους εταίρους του προγράμματος.

Στη διακρατική συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλους τους εταίρους που συμμετείχαν στο έργο, ενώ στη δεύτερη εκπαιδευτική δραστηριότητα παρέστη μόνο οι εταίροι  που συμμετείχαν στην ανάπτυξη του εκπαιδευτικού υλικού δηλαδή MMC, Δήμητρα, VHS και CIPF και ORBIS.

Κατά την τέταρτη διακρατική συνάντηση, οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν την αξιολόγηση των ενοτήτων που αναπτύσσονται στο πλαίσιο του έργου. Οι εταίροι ενημερώθηκαν σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης των υλικών και του προγράμματος σπουδών από την εκπρόσωπο της Κυπριακής Εταιρείας Πιστοποίησης και συμφωνήθηκε η εξέλιξη του εργαλείου αξιολόγησης και μετάφραση και του εκπαιδευτικού υλικού. Καθορίστηκαν επίσης προθεσμίες για τις υπόλοιπες δραστηριότητες μέχρι την ολοκλήρωση του σχεδίου.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της δεύτερης εκπαιδευτικής δραστηριότητας, αξιολογήθηκαν επιτυχώς το εκπαιδευτικό υλικό και οι αντίστοιχες εκπαιδευτικές δραστηριότητες για όλα τα κεφάλαια του προγράμματος σπουδών σε συνάρτηση με το πλαίσιο προσόντων.

Το έργο EUPA_NEXT- Validation of formal, non-formal and informal learning: The case study of Administration Personnel έχει εγκριθεί από το ΙΔΕΠ για χορηγία κάτω από την Βασική Δράση 2- Συνεργασίες για Καινοτομία και ανταλλαγή καλών πρακτικών στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.



Find News
Look for
Type
v
Category
v
Period
v
-
v
 
Categories

Recruitment

© MEDITERRANEAN MANAGEMENT CENTRE (MMC). All Rights Reserved. Developed by CMP POLYMEDIA LTD