News

News Card
Πρώτη Διακρατική συνάντηση του έργου EUPA_NEXT
Friday, 8 January 2016

Type: Press Release
Project: Validation of formal, non formal and informal learning: The case study of Administration Personnel

Το έργο EUPA NEXT

Το έργο EUPA_NEXT- Validation of formal, non-formal and informal learning: The case study of Administration Personnel έχει εγκριθεί από το ΙΔΕΠ για χορηγία κάτω από την Βασική Δράση 2- Συνεργασίες για Καινοτομία και ανταλλαγή καλών πρακτικών στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
To έργο EUPA_NEXT δραστηριοποιείται σε δύο επίπεδα. Σε επίπεδο τομέα (Διοικητικό προσωπικό) και σε επίπεδο πολιτικής.
• Σε τομεακό επίπεδο το έργο EUPA_Next στοχεύει να αναπτύξει μια   ευρωπαϊκή/ διεθνή πιστοποίηση για διοικητικό προσωπικό σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα του EQF.
• Σε επίπεδο πολιτικής το έργο στοχεύει να εντοπίσει ποια είναι η κατάσταση των χωρών της σύμπραξης αναφορικά με το ECVET και το EQF.
Μέσω του EUPA_NEXT οι δεξιότητες θα αναπτυχθούν μέσα από εκπαιδευτικό υλικό και ηλεκτρονικά βιβλία, τα οποία θα ανταποκρίνονται στα  τέσσερα επίπεδα του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων.
Το EUPA_NEXT βασίζεται στην εφαρμογή Ευρωπαϊκών Εργαλείων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης , όπως το EQF και το ECVET.
To έργο συντονίζει η κυπριακή εταιρία Μ.Μ.C Management Center Ltd ενώ συμμετέχουν στην σύμπραξη το ΚΕΒΕ και η Κυπριακή Εταιρία Πιστοποίησης.
Στην σύμπραξη συμμετέχουν επίσης φορείς από την Ελλάδα, την Σλοβακία, την Ισπανία και την Γερμανία. Η πρώτη διακρατική συνάντηση του έργου υλοποιήθηκε στην Κύπρο τον Οκτώβριο του 2015.  Το συγκεκριμένο έργο έχει διάρκεια 3 ετών, και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2018.
Η πρώτη διακρατική συνάντηση του έργου υλοποιήθηκε στις 05/10/2015 και στις 06/10/2015



Photos (click to enlarge)
Find News
Look for
Type
v
Category
v
Period
v
-
v
 
Categories

Recruitment

© MEDITERRANEAN MANAGEMENT CENTRE (MMC). All Rights Reserved. Developed by CMP POLYMEDIA LTD