News

News Card
1η Διακρατική Συνάντηση του προγράμματος WeCan, Ουψάλα, Σουηδία
Tuesday, 8 October 2019

Type: Press Release
Project: WeCan

Το πρόγραμμα WeCan αποσκοπεί στην ενθάρρυνση της ενσωματωσης των νεοαφιγθέντων μεταναστριών μέσω επιχειρηματικότητας.

Πραγματοποιήθηκε στην Ουψάλα της Σουηδίας, στις 3 & 4 Οκτωβρίου 2019, η πρώτη διακρατική συνάντηση του έργου WeCan στο χώρο του πανεπιστημίου Folkuniversitetet Stiftelsen Kursverksamheten Vid Uppsala με την παρουσία όλων των εταίρων που συμμετέχουν. Ανάμεσα τους ο οργανισμός MMC Ltd απο την Κύπρο, Rinova Ltd απο την Αγγλία, Δήμητρα Εκπαιδευτική ΑΕ απο την Ελλάδα, Van de Winkel Consultancy BV απο την Ολλανδία και Vinnitsia Institute of Trade and Economics Knute από την Ουκρανία.

Η πρώτη μέρα της συνάντησης αναλώθηκε στην παρουσίαση των οργανισμών απο τον εκάστοτε εταίρο και στην εμπειρία που διαθέτει αναλογικά με το έργο. Ακολούθως, το πανεπιστήμιο Folkuniversitetet έκανε μια γενική παρουσίαση των στόχων του έργου, των παραδοτέων και των αναμένόμενων αποτελεσμάτων του. Στα πλαίσια της πρώτης ημέρας έγινε ανάλυση των δυο πρώτων παραδοτέων του έργου (ΙΟ1) «Σύνδεση προσφύγων γυναικών με τους ενδιαφερόμενους Οργανισμούς» απο τον επικεφαλή του παραδοτέου Van de Winkel Consultancy BV και (ΟΙ2) «Εκπαιδευτικά μαθήματα του WeCan» απο τον αντίστοιχο επικεφαλή Folkuniversitetet .

Η δεύτερη ημέρα της συνάντησης άρχισε με την παρουσίαση του τρίτου παραδοτέου (ΙΟ3) «Οδηγός για επαγγελματίες για εργασία με χαμηλής εξειδίκευσης γυναίκες με επιχειρηματικές ιδεές» από τον επικεφαλή εταίρο του παραδοτέου τον οργανισμό MMC Ltd. Στην συνέχεια έγιναν αναφορές στις οικονομικές συμβασεις, τις οικονομικές εκθέσεις και της στρατηγικής διαδοσης του έργου απο την πανεπιστημιο Folkuniversitetet με την συμμετοχή όλων των εταίρων καθώς και του έλεγχου ποιότητας απο τον οργανισμό Rinova Ltd. Η δεύτερη μέρα ολοκληρώθηκε με καθορισμό της επόμενης διακρατικής συνάντησης και εκλεισε με την αξιολογη της παρούσας συνάντησης.

Το έργο WeCan χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.



Find News
Look for
Type
v
Category
v
Period
v
-
v
 
Categories

Recruitment

© MEDITERRANEAN MANAGEMENT CENTRE (MMC). All Rights Reserved. Developed by CMP POLYMEDIA LTD