News

News Card
Τελευταία ευκαιρία! Γίνε μέλος της ομάδας επιχειρηματικότητας της MMC!
Monday, 23 September 2019

Type: European Projects News
Project: E-minds

Tο Mediterranean Management Center έχει δύο τελευταίες θέσεις στην ομάδα επιχειρηματικότητάς του και σε προσκαλεί να πάρεις και εσύ μέρος μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος Eminds και του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού EntreChallenges!

Θα γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους από όλη την Ευρώπη και θα αγωνιστείτε μαζί για να δώσετε λύσεις σε πραγματικά επιχειρηματικά προβλήματα.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε:

  • Διαδραστικό σεμινάριο σύγχρονης εκπαίδευσης (webinar) όπου θα εκπαιδευτούν από διακεκριμένους entrepreneurs σε θέματα επιχειρηματικότητας.
  • 1η εκπαιδευτική δραστηριότητα η οποία θα υλοποιηθεί στην Κύπρο 21 με 25 Οκτωβρίου 2019.
  • 2η εκπαιδευτική δραστηριότητα η οποία θα υλοποιηθεί στην Σλοβενία 9 με 13 Δεκεμβρίου 2019. Όλα τα έξοδα συμμετοχής στις δραστηριότητες καλύπτονται από το πρόγραμμα.

Η ομάδα θα συντονίζεται και θα καθοδηγείται από έμπειρο εκπαιδευτή της MMC καθώς και από στελέχη της βιομηχανίας.

Δήλωσε τη συμμετοχή σου, ώστε να γίνεις μέλος της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό EntreChallenges, στέλνοντας συμπληρωμένο το έντυπο που θα βρείτε στην πιο κάτω διεύθυνση:

http://www.mmclearningsolutions.com/Depository/Document/12057/Document.pdf

Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού αιτήσεων, προτεραιότητα θα δοθεί σε υποψηφίους που δεν διαθέτουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Παρακαλώ όπως αποστείλετε το συμπληρωμένο έντυπο με φαξ στο 22466635 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση eu@mmclearningsolutions.com

Το έργο Eminds στοχεύει στην ανάπτυξη επιχειρηματικής νοοτροπίας με βάση το πλαίσιο EntreComp, την εφαρμογή συστηματικής μεθοδολογίας και τη χρήση μαθητοκεντρικών καινοτόμων προσεγγίσεων.

Η μεθοδολογία του έργου βασίζεται στο πλαίσιο EntreComp το οποίο έχει εκδοθεί από το Κοινό Κέντρο Ερευνών (Joint Research Centre-JRC), εξ ονόματος του Τμήματος της Ευρωπαϊκή Επιτροπής «Απασχόληση, Κοινωνικές Υποθέσεις και Κοινωνική Ένταξη» (Employment, Social Affairs & Inclusion).



Find News
Look for
Type
v
Category
v
Period
v
-
v
 
Categories

Recruitment

© MEDITERRANEAN MANAGEMENT CENTRE (MMC). All Rights Reserved. Developed by CMP POLYMEDIA LTD