News

News Card
YEAP: 2η διακρατική συνάντηση του έργου ‘YEAP! Youth Entrepreneurship Advanced Pathway’ στην Λευκωσία, Κύπρος
Monday, 21 January 2019

Type: European Projects News
Project: YEAP! - Youth Entrepreneurship Advanced Pathway

Το έργο YEAP! Youth Entrepreneurship Advanced Pathway ξεκίνησε επίσημα την 1η Ιουνίου 2018 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου 2020. Πρόκειται για ένα διετές πρόγραμμα με κύριο στόχο να προωθήσει την ένταξη των νέων στην αγορά εργασίας καθώς και την ενδυνάμωση της εκπαίδευσης και της κατάρτισης, προκειμένου οι νέοι να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση και να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ικανότητες.

Η δεύτερη διακρατική συνάντηση του έργου YEAP! πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου, στις 16 και 17 Ιανουαρίου 2019. Αυτή η διήμερη συνάντηση φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του εταίρου MMC στην Κύπρο. Στη διακρατική συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των εταίρων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η εκπρόσωπος της MMC καλωσόρισε του εταίρους στην Κύπρο και η συνάντηση ξεκίνησε με την παρουσίαση της πορείας του έργου. Σχετικά με το πρώτο πνευματικό παραδοτέο, παρουσιάστηκε στους εταίρους ο πίνακας εργαλείων για κάθε βήμα του Flexible Learning Pathway. Ανατέθηκα οι θεματικές περιοχές στους εταίρους και τους παρουσιάστηκε το πρότυπο που θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των μεθοδολογικών εργαλείων. Τέλος οριστικοποιήθηκαν ο αριθμός των συμμετεχόντων και οι προϋποθέσεις συμμετοχής για τις πιλοτικές εφαρμογές των πνευματικών παραδοτέων του έργου.

Κατά την δεύτερη μέρα παρουσιάστηκαν από τους εταίρους οι πράξεις διάδοσης και αξιοποίησης των αποτελεσμάτων του έργου και επικαιροποιήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την οικονομική και διοικητική διαχείριση του έργου και την διασφάλιση της ποιότητάς του. Τέλος, σχεδιάστηκαν τα επόμενα βήματα και η συνάντηση έληξε με την αξιολόγηση των εργασιών και την απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης.

Το έργο YEAP! υλοποιείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.



Find News
Look for
Type
v
Category
v
Period
v
-
v
 
Categories

Recruitment

© MEDITERRANEAN MANAGEMENT CENTRE (MMC). All Rights Reserved. Developed by CMP POLYMEDIA LTD