News

News Card
WBL: 3η (έκτακτη) διεθνής συνάντηση του έργου "WBL GUARANTEE - Σύμπραξη Δημόσιου-Ιδιωτικού τομέα για τη Διασφάλιση της Ποιότητας της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης" , Λεμεσός Κύπρος
Wednesday, 8 May 2019

Type: Press Release
Project: WBL GUARANTEE

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

Η σύμπραξη WBL GUARANTEE - Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα για την Διασφάλιση της Ποιότητας της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου 2020. Πρόκειται για ένα τριετές πρόγραμμα με στόχο την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την πιστοποίηση δύο προγραμμάτων σπουδών, ένα που απευθύνεται στην ανάπτυξη εκπαιδευτών κατάρτισης σε μικρά και μεσαία επιχειρηματικά περιβάλλοντα και ένα που απευθύνεται σε συμβούλους / επαγγελματίες του δημόσιου / ιδιωτικού τομέα που εργάζονται σε ευρωπαϊκές μορφές εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Η τρίτη διακρατική συνάντηση του έργου WBL GUARANTEE πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Μαΐου 2019 στη Λεμεσό της Κύπρου. Η διήμερη αυτή συνάντηση φιλοξενήθηκε από το Κέντρο Παραγωγικότητας της Κύπρου στη Λεμεσό.

Στη διακρατική συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από ορισμένους από τους εταίρους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η συνάντηση ξεκίνησε με μια σύντομη ενημέρωση για το έργο, σχετικά με τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί μέχρι στιγμής από την ERIFO. Πραγματοποιήθηκε σύντομη ανασκόπηση των πρακτικών και των βασικών σημείων από την προηγούμενη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Βαλένθια και οι εταίροι ενημερώθηκαν σχετικά με το καθεστώς των Πνευματικών Παραδοτέων και των δραστηριοτήτων των περισσότερο επειγουσών δραστηριοτήτων. Η συνάντηση αυτή επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη των πνευματικών παραδοτέων IO2 και IO3 αν και αναλύθηκαν και τα IO4 και IO5. Πιο συγκεκριμένα, οι εταίροι συζήτησαν τι πρέπει να συμπεριλαμβάνουν τα προγράμματα σπουδών για τους σύμβουλους καριέρας καθώς και για τον εκπαιδευτών κατάρτισης των ετιαριών (περιεχόμενο, δραστηριότητες κ.λπ.) και αναθεώρησαν τα προγράμματα σπουδών που είχαν ήδη αναπτύξει. Αυτή η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εκτάκτως, συνεπώς οι εταίροι θα συναντηθούν ξανά τον Ιούνιο για να ολοκληρώσουν το παραδοτέα IO2 και το IO3 και να προγραμματίσουν περαιτέρω την ανάπτυξη των IO4 και IO5.



Find News
Look for
Type
v
Category
v
Period
v
-
v
 
Categories

Recruitment

© MEDITERRANEAN MANAGEMENT CENTRE (MMC). All Rights Reserved. Developed by CMP POLYMEDIA LTD