News

News Card
Δεξαμενή σκέψης για εντοπισμό επιχειρηματικών προβλημάτων και μικρών έργων τα οποία θα ανατεθούν στους συμμετέχοντες του έργου EmindS (GR)
Monday, 3 December 2018

Download File
Type: Press Release
Project: E-minds

Tην Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 στις 18:00 μ.μ. σε γνωστό καφέ του κέντρου της Λευκωσίας υλοποιήθηκε η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Frederick και τo Mediterranean Management Center Ltd στα πλαίσια του διακρατικού έργου Eminds.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν οι ενδιαφερόμενοι φορείς και οι εταιρίες, να συνεισφέρουν με την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στο σχεδιασμό επιχειρηματικών προβλημάτων και μικρών έργων, τα οποία θα ανατεθούν στους συμμετέχοντες του έργου Eminds (διακρατικές ομάδες) για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων τους μέσω της μη τυπικής μάθησης.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση προέρχονταν από ένα ευρύ φάσμα τομέων της αγοράς, και κατείχαν διαφορετικές, εξίσου όμως σημαντικές γνώσεις, εμπειρίες και δεξιότητες που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα.

Με την πολύτιμή συνεισφορά τους, οι εταίροι του έργου κατέγραψαν προβληματισμούς, ερωτήσεις και πραγματικά περιστατικά, τα οποία θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη ρεαλιστικών επιχειρηματικών προβλημάτων και μικρών έργων, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη επιχειρηματικής νοοτροπίας των φοιτητών Ανώτατης και Επαγγελματικής εκπαίδευσης.

 

Το πανεπιστήμιο Frederick και τo Mediterranean Management Center Ltd ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση για την σημαντική και πολύπλευρη συνεισφορά τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο Eminds θα βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:  https://e-minds.eu/

http://www.mmclearningsolutions.com/Project_Card.aspx?ProjectID=1656

 

Το έργο Eminds χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Η παρούσα δημοσίευση [ανακοίνωση] δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.



Find News
Look for
Type
v
Category
v
Period
v
-
v
 
Categories

Recruitment

© MEDITERRANEAN MANAGEMENT CENTRE (MMC). All Rights Reserved. Developed by CMP POLYMEDIA LTD