News

News Card
HEALTH POINTS – Δεύτερο Δελτίο Τύπου #2
Friday, 28 September 2018

Type: European Projects News
Project: Health Points

Ξεκίνησε η υλοποίηση της πλατφόρμας για το έργο Health Points -Μια προσέγγιση για την προαγωγή της υγείας βασισμένη στο παιχνίδι- που θα φιλοξενήσει online τα παιχνίδια μάθησης που θα σχεδιαστούν από τους εταίρους του έργου.
Η πλατφόρμα θα φιλοξενείται στον ιστότοπο: http://hpgame.projectsgallery.eu
Μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός των παιχνιδιών από τους αντίστοιχους εταίρους, τα παιχνίδια θα μεταφορτωθούν στο εικονικό περιβάλλον με τη φροντίδα του υπεύθυνου οργανισμού για το σχεδιασμό και την ομαλή λειτουργία της πλατφόρμας.
Στη συνέχεια οι εταίροι θα κληθούν σε πρώτη φάση να προσπελάσουν τα παιχνίδια που ανέπτυξαν και να δώσουν ανατροφοδότηση στους σχεδιαστές της πλατφόρμας σχετικά με την ομαλή μεταφορά των ιδεών τους σε διαδικτυακό περιβάλλον.
Σε δεύτερη φάση θα επαναλάβουν τη διαδικασία, αξιολογώντας και το αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ σε μια τρίτη φάση θα ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους για όλα τα παιχνίδια που θα φιλοξενούνται στην πλατφόρμα, σε μια προσπάθεια να εναρμονιστεί το περιεχόμενο και οι εκπαιδευτικοί στόχοι όλων των παιχνιδιών, ώστε να είναι κατάλληλα και συγχρόνως ενδιαφέροντα για την πλειονότητα των χρηστών, ανεξάρτητα από κοινωνικούς, γεωγραφικούς ή άλλους περιορισμούς.
Οι εργασίας που θα οδηγήσουν την πλατφόρμα να είναι αρχικώς λειτουργική στην αγγλική γλώσσα, αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν από την δράση κατάρτισης που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη κατά τις ημερομηνίες 21 έως 23 Ιανουαρίου 2019.
Το έργο HealthPoints χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η παρούσα δημοσίευση [ανακοίνωση] δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.


Find News
Look for
Type
v
Category
v
Period
v
-
v
 
Categories

Recruitment

© MEDITERRANEAN MANAGEMENT CENTRE (MMC). All Rights Reserved. Developed by CMP POLYMEDIA LTD