News

News Card
3η Διακρατική Συνάντηση για το έργο EmindS, επιχειρηματικότητα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Ελσίνκι της Φινλανδίας (GR)
Friday, 14 September 2018

Download File
Type: Press Release
Project: E-minds

Η 3η διακρατική συνάντηση του έργου EmindS πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι της Φινλανδίας στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Metropolia με τη συμμετοχή των εταίρων του έργου.

Ο στόχος του έργου EmindS είναι η ανάπτυξη επιχειρηματικής νοοτροπίας σε φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μαθητές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης με βάση το πλαίσιο EntreComp, της εφαρμογής μιας συστηματικής μεθοδολογίας και χρησιμοποιώντας μαθητοκεντρικές καινοτόμες προσεγγίσεις.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στα τρία πρώτα παραδοτέα του έργου. 1 Ανασκόπηση του πλαισιόυ EntreComp παρουσιάστηκε από την MMC και την DIMITRA. Επιπλέον, υλοποιήθηκε εργαστήριο για το παραδοτέο IO2 κατά το οποίο οι εταίροι παρουσίασαν δειγματικά μερικές από τις ερωτήσεις αξιολόγησης που ανέπτυξαν, και που αποτέλεσαν μαζί με την αντίστοιχη συζήτηση,  τη με βάση για μια σειρά κατευθυντήριων γραμμών που θα υποστηρίξουν το συντονισμό για την ολοκλήρωση των προσπαθειών των εταίρων σε αυτό το παραδοτέο.

Σχετικά με το παραδοτέο IO3, οι εταίροι παρουσίασαν τις μελέτες περίπτωσης που ανέπτυξαν και συζητήθηκαν και πάλι οι αντίστοιχες κατευθυντήριες γραμμές. Η συνεισφορά των έμπειρων εκπαιδευτών / διδασκόντων της τριτοβάθμιας και τεχνικής εκπαίδευσης συνέβαλε στην παραγωγή ποιοτικών παραδοτέων.

 

Το έργο Eminds χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Η παρούσα δημοσίευση [ανακοίνωση] δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.



Find News
Look for
Type
v
Category
v
Period
v
-
v
 
Categories

Recruitment

© MEDITERRANEAN MANAGEMENT CENTRE (MMC). All Rights Reserved. Developed by CMP POLYMEDIA LTD