News

News Card
2η διακρατική συνάντηση του έργου ‘the Game Changer’ στην Κύπρο
Tuesday, 7 March 2017

Type: European Projects News
Project: Game Changer (HU)

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της MMC στη Λευκωσία, η δεύτερη διακρατική συνάντηση των εταίρων του έργου ‘the Game Changer’. Ο στόχος του έργου είναι να αναπτύξει μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης και υποστήριξης ατόμων σε καταστάσεις που τα καθιστούν ευάλωτα, καθώς και ατόμων που βιώνουν μεταβατικές περιόδους. Η εκπαίδευση και τα υλικά που πρόκειται να αναπτυχθούν εστιάζουν σε οριζόντιες δεξιότητες, όπως η επικοινωνία, η ψυχική ανθεκτικότητα, η ενσυναίσθηση, η οικοδόμηση αυτοπεποίθησης κ.α.

Το «Game Changer» είναι ένα διετές έργο στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ Key Action 2 Strategic Partnership. Η σύμπραξη περιλαμβάνει οργανισμούς που ασχολούνται με ποικίλα ζητήματα. Συντονιστής είναι ο οργανισμός Pandokrator Ltd. από την Ουγγαρία, ενώ συμμετέχουν εταίροι από την Ιταλία, τη Δανία, την Τσεχία και η  Mediterranean Management Centre Ltd. από την Κύπρο. Όλοι οι εταίροι έχουν ασχοληθεί εκτεταμένα με την παροχή εκπαίδευσης εστιασμένης τόσο σε οριζόντιες δεξιότητες, όσο και σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, διασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα της κοινοπραξίας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δεξιότητες που θα περιληφθούν στα εκπαιδευτικά υλικά, με βάση τις ανάγκες της ομάδας-στόχου του έργου, η δομή της διαδικτυακής πλατφόρμας η οποία είναι υπό κατασκευή, καθώς και η πιλοτική εκπαίδευση που θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2018.

Η συμμετοχή έμπειρων εκπαιδευτών ενηλίκων από όλους τους οργανισμούς της σύμπραξης, εξασφάλισε το υψηλό επίπεδο της συζήτησης και των προδιαγραφών που θα πρέπει να πληρούν τα επόμενα παραδοτέα του έργου.



Find News
Look for
Type
v
Category
v
Period
v
-
v
 
Categories

Recruitment

© MEDITERRANEAN MANAGEMENT CENTRE (MMC). All Rights Reserved. Developed by CMP POLYMEDIA LTD