News

News Card
Πιστοποίηση “dTour adviser” με ISO17024
Thursday, 1 December 2022

Project: DTOUR – Introducing digitalization for boosting SMEs in Tourism and Hospitality

Πιστοποίηση “dTour adviser” με ISO17024

Η εκπαίδευση στο πλαίσιο του έργου dTour ξεκινά το Δεκέμβριο. Το έργο dTour στοχεύει στην εκπαίδευση και στην πιστοποίηση συμβούλων για να προωθήσουν την ψηφιοποίηση στην ανάπτυξη των ΜΜΕ στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Οι σύμβουλοι dTour μπορούν να είναι εργαζόμενοι στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας που θέλουν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους αλλά και τις πιθανότητες απασχόλησής τους. Μπορούν επίσης να είναι ιδιοκτήτες ή/και διευθύνοντες σύμβουλοι μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αντιλαμβάνονται την ανάγκη για ψηφιοποίηση και θέλουν να εισάγουν την επιχείρησή τους στη νέα ψηφιακή εποχή. Τέλος, μπορούν να είναι σύμβουλοι επιχειρήσεων που εργάζονται ήδη ή ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τομέα.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να πιστοποιηθούν, μπορούν να βρουν εδώ, τα ελάχιστα προσόντα που απαιτείται να έχουν για τη συμμετοχή τους στην εξέταση για την πιστοποίηση, όπως και τις απαραίτητες ώρες εκπαίδευσης που χρειάζεται να λάβουν πριν τη εξέταση. Οι ενδιαφερόμενοι που δεν επιθυμούν να πιστοποιηθούν μπορούν να παρακολουθήσουν από 1 έως και 3 Ενότητες της εκπαίδευσης, ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα τους.  

Υποβάλετε την αίτησή σας συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα: https://forms.gle/4EzamjE9Q3HHFbML7



Find News
Look for
Type
v
Category
v
Period
v
-
v
 
Categories

Recruitment

© MEDITERRANEAN MANAGEMENT CENTRE (MMC). All Rights Reserved. Developed by CMP POLYMEDIA LTD