News

News Card
1η Διακρατική Συνάντηση για το έργο Empathy in Health Care
Wednesday, 6 November 2019

Type: Press Release
Project: Empathy in Health Care

Η πρώτη Διακρατική Συνάντηση του έργου Empathy In Health Care πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2019 και την 1η Νοεμβρίου 2019 στη Λευκωσία, Κύπρος, στις εγκαταστάσεις της Mediterranean Management Center Limited (M.M.C.), με τη συμμετοχή των Mediterranean Management Centre Limited (MMC), Πανεπιστημίου Λευκωσίας (University of Nicosia), της Κυπριακής Εταιρείας Πιστοποίησης, του πανεπιστημίου Vrije Universiteit Brussel, του Evangelische Hochschule Berlin, του Πανρεπιστημίου Θεσσαλίας (University of Thessaly) και Omega-Theofanis Alexandridis.
Την πρώτη μέρα της συνάντησης οι εταίροι παρουσίασαν τους οργανισμούς τους και ανέλυσαν τον ρόλο που θα έχουν στο έργο ενώ στη συνέχεια η MMC προχώρησε στην επισκόπηση του έργου. Ακολούθησε μια εκτενής ανάλυση για το νόημα του όρου Ενσυναίσθηση από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης εκπρόσωποι της Εθνικής Υπηρεσίας της Κύπρου, οι οποίοι παρουσίασαν το ΙΔΕΠ (Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων), τις αρχές αλλά και τη σημασία του.
Η συνάντηση επικεντρώθηκε στο πρώτο παραδοτέο του έργου, τα δύο Πλάισια Eπαγγελματικών Προσόντων. Η καινοτόμα φύση του παραδοτέου αυτού έγκειται στο γεγονός ότι αναπτύσσει μια λίστα με μαθησιακά αποτελέσματα για μία μαλακή ή εγκάρσια δεξιότητα και ακολούθως την προσαρμόζει σε ένα συγκεκριμένο τομέα.
Η δεύτερη μέρα της Διακρατικής συνάντησης του έργου περιέιχε την παρουσίαση για τα θέματα Διαχείρισης του έργου σε σχέση με πληροφορίες για τη διάδοση των αποτελεσμάτων αλλά και θέματα που άπτονται της οικονομικής πτυχής του έργου. Στη συνέχεια, οι εταίροι του έργου ανέλυσαν τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να πραγματοποιήθουν οι ομάδες εστίασης σε σχέση με τους συμμετέχοντες, το προσωπικό που θα χρειαστεί, τα θέματα που θα τεθούν και το πρωτόκολλο που θα ισχύσει. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον προγραμματισμό για τις επόμενες συναντήσεις του έργου.


Find News
Look for
Type
v
Category
v
Period
v
-
v
 
Categories

Recruitment

© MEDITERRANEAN MANAGEMENT CENTRE (MMC). All Rights Reserved. Developed by CMP POLYMEDIA LTD